Meniu
Cos de cumparaturi

Adezivi UHU

UHU Polistiren este un adeziv special, cu acțiune rapidă, potrivit pentru lipirea polistirenului expandat (precum Styropor), inclusiv în combinație cu alte materiale precum lemn, hârtie, metal, ceramică, tencuială, materiale textile și mase plastice.- Este un adeziv cu priza rapida special pentru li..
16,43 RON
Adeziv epoxidic bicomponent - UHU - Epoxy Quick Set seringa 14 mlEpoxy Quick Set este un adeziv epoxidic bicomponent, universal, performant, destinat pentru reparatii rapide si sigure. Este transparent dupa uscare si rezista la impact, imbatrac;nire, umiditate, temperaturi ridicate si scazute.Lipest..
29,33 RON
Adeziv UHU pentru materiale flexibile, 33 ml
In 1- 8 zile
Datorită formulei sale deosebit de puternice, asigură o lipire perfectă pe cauciuc și alte suprafețe flexibile. Ideal pentru realizarea de poze, rame, colaje, flori, diverse jucării, patchwork...
23,80 RON
Potrivit pentru mii de aplicații din întreaga casă și pentru sarcini de bricolaj, cum ar fi „mâna a treia”.Rezistent la UV și rezistent la umiditate, astfel potrivit pentru interior și exterior. *Fixează obiecte de toate tipurile de până la 3 kg pe diferite suprafețe. Sarcina maximă de 3 kg se reali..
15,95 RON
UHU Glitter Glue – Adeziv cu particule de sclipici pentru decorarea creativă și artizanală a multor materiale. Pentru a crea fotografii, vederi, ambalaje de cadouri, rame de fotografii și multe altele cu efecte de sclipici extrastrălucitor. Tubul foarte moale cu aplicator de precizie permite o d..
14,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.