Meniu
Cos de cumparaturi

Adeziv Bison

Adeziv epoxidic bicomponent pe baza de rasini epoxidice, de culoare metalica (gri), rezistent la uzura. Ideal pentru lipirea/repararea obiectelor din metal supuse conditiilor extreme (presiune, vibratii, apa (de mare), incovoieri puternice), precum componente auto, moped si bicicleta, gar..
29,75 RON
Adeziv transparent, rapid, bicomponent. Ideal pentru lipirea rapida, puternica si transparenta a obiectelor din portelan, sticla, piele, lemn, piatra, metal si ceramica. Ideal pentru umplerea golurilor, datorita capacitatii de umplere a acestuia. Nu este indicat pentru polietilena (PE), polipro..
22,55 RON
Adeziv de contact universal, foarte puternic, lichid, pe baza de cauciuc neoprenic, rasini sintetice si solventi. DOMENIU DE UTILIZARE Ideal pentru lipirea sau laminarea (suprafetelor) multor tipuri de materiale care necesita adeziune imediata sau prelucrare imediata. Ideal pentru materiale a..
10,05 RON
Banda poroasa auto-adeziva pe ambele fete, rezistenta la umiditate, ideala pentru suprafete netede.Pentru fixarea curata, rapida a numeroase obiecte pe suprafete netede (placi ceramice, gresie, sticla, metal, Formica).Aplicatii interioare bison double: oglinzi, suporti pentru sapun, carlige de suspe..
9,85 RON
Adeziv cianoacrilat foarte puternic, rapid, profesional, intr-un recipient usor de utilizat. Lipeste o gama larga de materiale, precum majoritatea materialelor sintetice, metal, cauciuc, portelan, pluta si lemn. Nu este recomandat pentru ceramica, si pentru cateva materiale sintetice (PE, P..
23,00 RON
Banda poroasa auto-adeziva pe ambele fete, rezistenta la radiatii UV si apa, ideala atat pentru suprafete netede cat si poroase din interior sau exterior. DOMENIU DE UTILIZARE: pentru lipirea rapida si curata a accesoriilor auto, si a celor pentru barci si rulote: benzi decorative, semne avert..
12,45 RON
Adeziv pentru suprafete multiple, interior - exterior, Bison Grizzly Montage Extreme,  435 g pentru lipirea magnetilor neodim si ferita
Nou In 1- 8 zile
Adeziv  universal, extrem de puternic și de rapid, pentru interior și exterior, cu aderență inițială ridicată și rezistență finală foarte mare. Acesta se poate utiliza pentru toate tipurile de materiale precum: lemn, trespa, fier, aluminiu, zinc, otel si alte metale, piatra, ceramica, beto..
30,10 RON
Adeziv de contact sub forma de spray. Lipeste hartie, carton, fotografii, postere, textile, pasla, pluta, vata de sticla, spuma polistiren (tempex), folie aluminiu atat intre ele cat si pe suprafete din lemn, sticla, pal, placi aglomerate, carton si metal. Este indicat de asemenea pentru fixare..
29,90 RON
Bison Poly Max Crystal Express este un adeziv si etanseizant universal pe baza de MS polimer. Acesta se utilizeaza pentru lipirea, fixarea si etansarea tuturor tipurilor de materiale pe orice fel de suprafete uscate sau umede.Il poti folosi pentru a lipi sticla, piatra, beton, pl..
41,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.