Meniu
Cos de cumparaturi

Magneti pentru pescuit

Magnet pentru pescuit – fishing magnet

Am realizat cel mai potrivit magnet pentru pescutiul in lacuri si rauri! Acest magnet are o forta maxima de max. 350kg si se lipeste pe toate bucatile de fier sau material feromagnetic. Unul dintre avantajele importante ale acestui magnet este faptul ca atrage fierul din apa cu toate laturile.

Magnet pentru pescuit - bloc 50mm x 50mm x 25mm, N48 cu inel O Magnet pentru pescuit - bloc 50mm x 50mm x 25mm, N48 cu inel O
In 1- 8 zile
Magnet pentru pescuit – fishing magnetAm realizat cel mai potrivit magnet pentru pescutiul in lacuri si rauri! Acest magnet are o forta maxima de 130 kg si se lipeste pe toate bucatile de fier sau material feromagnetic. Unul dintre avantajele importante ale acestui magnet este faptul ca atrage fieru..
189,92 RON
Magnet pentru pescuit – fishing magnetAm realizat cel mai potrivit magnet pentru pescutiul in lacuri si rauri! Acest magnet are o forta maxima de 250 kg si se lipeste pe toate bucatile de fier sau material feromagnetic. Unul dintre avantajele importante ale acestui magnet este faptul ca atrage fieru..
636,00 RON
Magnet pentru pescuit – fishing magnetAm realizat cel mai potrivit magnet pentru pescutiul in lacuri si rauri! Acest magnet are o forta maxima de 350 kg si se lipeste pe toate bucatile de fier sau material feromagnetic. Unul dintre avantajele importante ale acestui magnet este faptul ca atrage fieru..
636,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.