Meniu
Cos de cumparaturi

Instrumente magnetice

Gauss Tesla Meter digital
La precomanda
Este un instrument universal usor de utilizat, pentru masurarea iductiei magnetice, destinat pentru masuratori rapide, la fata locului.Raza: 0~200mT~2000mTEroare fundamentala: ±2.0% la citire ± 2 caractereRezolutie : 0.1 mTSchimbare nul: Sub 3 caractere in 30 de minuteTemperatura ambientala: 5℃~40℃&..
1.474,00 RON
Indicatorul de polaritate magnetică detectează câmpul magnetic și este un instrument util pentru determinarea polilor nord-sud ai câmpurilor magnetice permanente. Este foarte ușor de utilizat. Indică poli magnetici cu lumini roșii și verzi.  Pentru funcționarea testerului este necesar o baterie..
324,33 RON
Busola 8 cm Busola 8 cm
Nou In 1- 8 zile
Busola este un magnet de sine stătător, cu un capăt vopsit în roșu care indică  Nordul. https://ro.wikipedia.org/wiki/Nord ..
10,00 RON
Demagnetizor - magnetizor
In 1- 8 zile
O unelta mica, dar indispensabila cand trebuie sa demagnetizam unelte, chei, suruburi si surubelnite etc...
23,00 RON
Cu acest instrument simplu, putem magnetiza sau demagnetiza cu ușurință șurubelnițe, pensete, unelte mecanice. Magnetizarea materialelor este influențată de calitatea materiei prime utilizate în procesul de producție...
39,63 RON
Recuperator telescopic magnetic
Nou In 1- 8 zile
Recuperatorul (stiloul) magnetic telescopic este ideal pentru lucrul în locuri greu accesibile. Lungime totală 600 mm. Produsul conține un magnet neodim puternic.Diametrul capului: 13mmForța de menținere: max. 2,5 kgCuloare: negru..
17,80 RON
Un accesoriu practic, pentru depozitarea sigură a șuruburilor, șaibelor, cuielor în timpul lucrului...
29,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.