Meniu
Cos de cumparaturi

Magnet instalatii de beton

Magnet pentru fixare cofraje EMH BR-400 SKF Magnet pentru fixare cofraje EMH BR-400 SKF
Nou La precomanda
Asa numitii “magneti de cofraj” sunt utilizati la instalatiile de beton prefabricat pentru fixarea cofrajului in timpul turnarii. Forta de aderenta: 400 kg. In comparatie cu metoda traditionala de fixare a suruburilor, magnetul de fixare are caracteristicile de demontare si asamblare rapida, functio..
0,00 RON
Magnet pentru fixare cofraje EMH BR-600 SKF Magnet pentru fixare cofraje EMH BR-600 SKF
Nou La precomanda
Asa numitii “magneti de cofraj” sunt utilizati la instalatiile de beton prefabricat pentru fixarea cofrajului in timpul turnarii. Forta de aderenta: 600 kg. In comparatie cu metoda traditionala de fixare a suruburilor, magnetul de fixare are caracteristicile de demontare si asamblare rapida, functio..
0,00 RON
Magnet pentru fixare cofraje EMH BR-2100 SKF Magnet pentru fixare cofraje EMH BR-2100 SKF
Nou La precomanda
Asa numitii “magneti de cofraj” sunt utilizati la instalatiile de beton prefabricat pentru fixarea cofrajului in timpul turnarii. Forta de aderenta: 2100 kg. In comparatie cu metoda traditionala de fixare a suruburilor, magnetul de fixare are caracteristicile de demontare si asamblare rapida, functi..
0,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.