Meniu
Cos de cumparaturi

Magneti de fixare (dipozitiv sudura)

Magnetul de fixare asigura o buna fixare a elementelor de sudat chiar si in conditii de lucru dificile. Dispozitivul este prevazut cu magneti permanenti puternici din ferite, care asigura fixare stabila si la temperaturi mari.

Cel mai simplu magnet de fixare este magnetul tip oala - cele din neodim pentru puteri mari si foarte mari, cele din ferite pentur puteri mai mici si medii.

Domenii de aplicare:

  • la suduri
  • fixarea pe tavan a diverselor obiecte
  • dispozitiv de ridicat
Dispozitiv de fixare magnetic 110 mm. Ideal pentru prinderea și fixarea rapidă a pieselor metalice în unghi. Materialele sudate pot fi fixate in unghiuri de 45° si 90°.Orificiul separat faciliteaza îndepărtarea magnetului când lucrarea este terminată...
38,96 RON
Dispozitiv de fixare pentru sudarea magnetică în unghi drept ,materialele sudate pot fi fixate la unghiuri de 45° si 90°.Magnetii puternici de ferită,țin materialele sudate,datorită cărora mâinile sudorului sunt libere.Poate fi folosit perfect in timpuloricărui proces de lucru de sudura si la ansamb..
26,40 RON
Dispozitiv de fixare pentru sudarea magnetică în unghi drept ,materialele sudate pot fi fixate la unghiuri de 45° si 90°.Magnetii puternici de ferită,țin materialele sudate,datorita cărora mâinile sudorului sunt libere.Poate fi folosit perfect in timpuloricărui proces de lucru de sudura si la ansamb..
26,40 RON
Dispozitiv de sudare piternic cu rezistență ridicată la tracțiune.Poate fi folosit perfectîn timpul oricărui proces de lucru de asamblare,de sudare a metalelor.Cu utilizarea sa, piesele de prelucrat pot fi fixate stabil și în siguranță,asigurând astfel lucrarea fără ajutor extern.Este potrivit pentr..
32,70 RON
Dispozitiv de fixare magnetic 85mm. Ideal pentru prinderea si fixarea rapida a pieselor metalice...
27,83 RON
Dispozitiv de fixare sudură 110 mm Dispozitiv de fixare sudură 110 mm
In 1- 8 zile
Dispozitiv de fixare magnetic 110 mm. Ideal pentru prinderea si fixarea rapida a pieselor metalice...
38,96 RON
Dispozitiv de fixare magnetic 135 mm. Ideal pentru prinderea si fixarea rapida a pieselor metalice...
57,31 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.