Meniu
Cos de cumparaturi

Magneti din samariu

Magneti din samariu

Valoarea Br a magnetilor din Samariu-Cobalt (SmCo) este apropiata de cea a magnetilor neodim. Este un tip de magnet cu calitati magnetice deosebite. Exista doua generatii de magneti de acest tip, cu codurile SmCo5 si SmCo17. Acestia din urma au forta coercitiva si valoarea BH max. mai mare.

In cazul aplicatiilor la temperaturi mari, se recomanda utilizarea în principal a magnetilor SmCo, fiindca acestia functioneaza satisfacator si la sarcini termice ciclice.

Magnetii samariu-cobalt nu se corodeaza si rezista cu succes la efectele unor factori externi. Nu necesita protectie de suprafata. Sunt magneti stabili, dar sunt foarte fragili si casanti.

Magnet samariu-cobalt bloc cu lungimea de 10 mm, latime: 5 mm, grosime: 2 mm. In cazul aplicatiilor la temperaturi mari, se recomanda utilizarea în principal a magnetilor SmCo, fiindca acestia functioneaza satisfacator si la sarcini termice ciclice...
5,88 RON
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.