Meniu
Cos de cumparaturi

Bloc magnetic EMH MTM- 1000

Bloc magnetic EMH MTM- 1000
Bloc magnetic EMH MTM- 1000
La precomanda
Bloc magnetic EMH MTM- 1000
Bloc magnetic EMH MTM- 1000
Bloc magnetic EMH MTM- 1000

Bloc magnetic de mare energie pentru aplicații industriale. Unitatea magnetică permanentă este plasată deasupra benzilor transportoare pentru a filtra materialele feromagnetice. Folosind energia unui magnet permanent, acesta atrage materialele feromagnetice care trec de dedesubtul blocului magnetic de la o distanță mare. Funcționarea continuă a magnetului permanent asigură o siguranță ridicată în comparaţie cu sistemele electromagnetice. Nu este necesară energie electrică pentru funcționarea sa. Păstrează bucățile de metal colectate chiar și atunci când banda transportoare se oprește. Poate fi fixat cu un sistem de sprijin rigid sau cu un sistem de tije reglabil.

În funcție de designul blocului magnetic, este potrivit pentru captarea pieselor de fier din fluxul de materiale de ordinul milimetrilor până la piese cu greutatea de mai multe kilograme. Eficiența blocului magnetic este proiectată de proiectanții noștri pe baza necesității de utilizare. Distanța de instalare poate varia de la 100 mm la 400 mm, în funcție de tip. Poluanții de fier depuși pe suprafața magnetului trebuie să fie îndepărtați la fiecare schimb.

Pentru separarea a unor cantități mari de materii prime, comandați un separator magnetic transversal cu curăţire automată.

Blocurile magnetice sunt proiectate și fabricate de Euromagnet Hungary.

Confecţionăm diferite mărimi de blocuri magnetice pe baza cereri Dvs.

Va rugăm sa cereţi o ofertă: office(at)euromagnet.ro 
Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0,00 RON
  • Disponibilitate: La precomanda
  • Cod produs: bloc-magnetic
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.