Meniu
Cos de cumparaturi

Folii magnetice

Magnetii flexibili ofera utilizatorului o combinatie unica de proprietati dorite la costuri mai mici decat in cazul altor tipuri de magneti.

Avand proprietatile de baza ale cauciucului, fiind foarte flexibili, produsele se pot indoi, se pot taia la diverse dimensiuni si forme, se pot gauri si lamina.

Flexibilitatea si gradul inalt de prelucrabilitate al acestor materiale permit inovatii de design si tehnici de automatizare a productiei imposibil de realizat cu materiale rigide sau fragile. De multe ori, materialele flexibile pot inlocui materialele ceramice.

Foliile cu grosimea intre 0,26 - 0,9 mm se pot folosi in cadrul unor prezentari, pentru materiale promotionale (magneti de fridiger sau publicitari), pentru semnalistica nepermanenta sau ca si materiale didactice.

Foliile cu grosimea de 0,9 mm se pot folosi pentru decorarea masinilor. Foliile de grosimea aceasta rezista pana la viteza maxima de 200 km/h.

Foliile mai groase, de 1,5 mm si 2mm grosime se folosesc pentru fixari mai puternice, dar si pentru magneti de frigider/publicitari.

Magnetul cauciucat cu grosimea de 5mm este cea mai groasa folie magnetica din portofoliu, cu proprietati magnetice foarte bune, dar si cel mai rigid.

La cerere putem debita folia la orice dimensiune dorita. Debitarea se realizeaza in atelierul propriu, cu ghilotina de tipografie. Pentru o cotatie de pret sunati-ne sau scrieti-ne la comenzi@euromagnet.ro

Foliile simple se folosesc in general pentru magneti publicitari sau pentru diverse aplicatii. In general, materialul se tipareste pe hartie autocolanta iar aceasta se lipeste pe folia magnetica.

Folia cu adeziv are un film subtire de adeziv, similar benzii cu dublu adeziv si se foloseste mai ales pentru realizarea de magneti de frigider din fotografii,  alte materiale tiparite pe hartie sau PVC.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.