Meniu
Cos de cumparaturi

Folii magnetice cu adeziv taiate

Acest produs are pe partea nemagnetica un strat subtire (un film) de adeziv, similar celui de pe banda dublu-adeziva. Are avantajul ca magnetii publicitari se pot produce rapid, fara utilizarea unui adeziv suplimentar si fara sa se astepte uscarea adezivului.

Acest produs este foarte utilizat de fotografi sau de agentiile de publicitate pentru transformarea  fotografiilor in magneti, la diverse evenimente de familie sau corporate.

Portofoliul nostru cuprinde cele mai uzuale dimensiuni de folii magnetice cu adeziv taiate, de exemplu 10cm x 15cm sau formate standard A5 sau A4. La cerere putem debita folia la orice dimensiune dorita. Debitarea se realizeaza in atelierul propriu, cu ghilotina de tipografie. Pentru o cotatie de pret sunati-ne sau scrieti-ne la office@euromagnet.ro. 

De asemenea, avem si benzi magnetice cu adeziv, cu lungimea de 30 de metri, la latimi de 2cm, 3cm, 4cm, 5cm si 6cm, de diverse grosimi.

Toate preturile contin TVA.


Folia magnetică imprimabilă este potrivită pentru utilizarea imprimantelor cu laser și cu jet de cerneală. Grosimea peliculei magnetice a fost stabilită de producător la 0,26 mm, astfel încât să poată fi utilizată corespunzător pentru imprimare și utilizarea ulterioară pentru materiale decorative. A..
10,42 RON
Folia cu grosimea de 0,4mm, cu adeziv (+0,1mm) este folosita pentru producerea magnetilor publicitari si pentru producerea magnetilor de frigider din poze tiparite pe hartie foto. Cel mai popular reper folosit pentru realziarea pozelor magnetilce...
1,59 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.