Meniu
Cos de cumparaturi

Benzi magnetice colorate

O parte a foliei magnetice este roşie, iar cealaltă parte este maro. (Culoarea maro se lipeste de fier.)Datorită flexibilității sale, poate fi îndoit și tăiat cu ușurință cu foarfeca sau cu un cutter.Curățați cu soluție de curățare a geamurilor sau detergent.Solvenții provoacă decolorarea suprafeței..
18,36 RON
O parte a foliei magnetice este bleu, iar cealaltă parte este maro. (Culoarea maro se lipeste de fier.)Datorită flexibilității sale, poate fi îndoit și tăiat cu ușurință cu foarfeca sau cu un cutter.Curățați cu soluție de curățare a geamurilor sau detergent.Solvenții provoacă decolorarea suprafeței ..
18,36 RON
O parte a foliei magnetice este verde, iar cealaltă parte este maro. (Culoarea maro se lipeste de fier.)Datorită flexibilității sale, poate fi îndoit și tăiat cu ușurință cu foarfeca sau cu un cutter.Curățați cu soluție de curățare a geamurilor sau detergent.Solvenții provoacă decolorarea suprafeței..
18,36 RON
O parte a foliei magnetice este galbenă, iar cealaltă parte este maro. (Culoarea maro se lipeşte de fier.)Datorită flexibilității sale, poate fi îndoit și tăiat cu ușurință cu foarfeca sau cu un cutter.Curățați cu soluție de curățare a geamurilor sau detergent.Solvenții provoacă decolorarea suprafeț..
18,36 RON
O parte a foliei magnetice este albă, iar cealaltă parte este maro. (Culoarea maro se lipeşte de fier.)Datorită flexibilității sale, poate fi îndoit și tăiat cu ușurință cu foarfeca sau cu un cutter.Curățați cu soluție de curățare a geamurilor sau detergent.Solvenții provoacă decolorarea suprafeței ..
26,77 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.