Meniu
Cos de cumparaturi

Etichete magnetice

Etichetele magnetice, denumite si profile C din cauza formei lor sunt foarte utile in logistica, pentru etichetarea rafturilor sau a diverselor produse. Acest produs ofera o dubla flexibilitate in etichetare: hartia cu informatia referitoare la produs se poate inlocui foarte usor. Iar daca se schimba locul articolului respectiv, eticheta poate fi mutata cu magnet cu tot.

Portofoliul cuprinde latimile de 2cm, 3cm, 4cm si 5cm, in care intra hartii cu 3mm mai inguste (adica late de 17mm, 27mm etc.).

La cerere putem debita folie magnetica simpla sau cu adeziv de dorice dimensiune pentru etichete de forme sau dimensiuni variate. Asteptam solicitarile Dvs. la office@euromagnet.ro

Eticheta magnetica pentru semnalizarea produselor de pe rafturile de fier. Latime: 10mm. Banda magnetica se poate taia la marimea dorita cu cutterul sau cu foarfeca...
10,00 RON
Eticheta magnetica pentru semnalizarea produselor de pe rafturile de fier. Latime: 20mm. Banda magnetica se poate taia la marimea dorita cu cutterul sau cu foarfeca. ..
21,70 RON
Eticheta magnetica pentru semnalizarea produselor de pe rafturile de fier. Latime: 30mm. Banda magnetica se poate taia la marimea dorita cu cutterul sau cu foarfeca. La cerere va putem oferi   hartie si PVC transparent...
27,40 RON
Eticheta magnetica pentru semnalizarea produselor de pe rafturile de fier. Latime: 40mm. Banda magnetica se poate taia la marimea dorita cu cutterul sau cu foarfeca. La cerere va putem oferi   hartie si PVC transparent...
22,20 RON
Eticheta magnetica pentru semnalizarea produselor de pe rafturile de fier. Latime: 50mm. Banda magnetica se poate taia la marimea dorita cu cutterul sau cu foarfeca. ..
31,60 RON
Eticheta magnetica pentru semnalizarea produselor de pe rafturile de fier. Latime: 60mm. Banda magnetica se poate taia la marimea dorita cu cutterul sau cu foarfeca. Varianta de 60mm este o optiune pentru etichete mai mari, cu informatii multiple. ..
24,00 RON
Suport magnetic pentru ecuson
In 1- 8 zile
Suport magnetic pentru ecuson, dreptunghiular, cu dimensiunile 45mm x 13mm...
5,40 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.