Meniu
Cos de cumparaturi

Magneti publicitari

Magnetii publicitari, denumiti si magneti de frigider, reprezinta un puternic instrument de promovare si reclama, pentru promovarea unor produse, servicii sau branduri. Magnetii publicitari, mai ales cei cu grafica atractiva, decoreaza si infrumuseteaza frigiderul si utilizeaza eficient o suprafata altfel nefolosita.

Reclama eficienta si inedita

In strainatate, mai ales in SUA, magnetii de frigider sunt utilizati de mai multe decenii. in Romania, magnetii devin tot mai prezenti pe suprafata frigiderelor. 

Suprafata practica de promovare 

Succesul magnetilor publicitari se datoreaza si aspectului practic: pot intermedia comunicarea unui mesaj pe orice suprafata metalica - in general, pe frigider.

Promovarea alimentelor si bauturilor 

Magnetii pot fi foarte eficienti mai ales in cazul alimentelor: imaginati-va poza unui produs alimentar pe frigider, care astfel indeamna permanent la consum.

Avantaj competitional 

In piete cu o competitie mare consumatorii se orienteaza de multe ori catre firma sau brandul de care-si aduc aminte cel mai repede. De ce sa nu caute firma sau produsele Dumneavoastra? 

Forme unice

Pentru identificarea mai usoara a marcilor sau produselor Dumneavoastra, magnetii publicitari se produc la forma, dimensiunea si cu grafica dorita de client.

Public tinta primar

Reclama ajunge in mod foarte direct la consumatori - acestia vizualizeaza magnetii de mai multe ori pe zi, ori de cate ori se afla in jurul frigiderului. in plus, reclama ajunge si la alti membri de familie, prieteni sau vizitatori care intra in bucatarie. 

Pentru o cotatie de pret, Va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe office@euromagnet.ro cu urmatoarele informatii: dimensiunile si forma/grafica daca este disponibila si tirajul dorit.

Nu sunt produse în această categorie.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.