Servicii

Servicii

La cerere, oferim servicii de proiectare a separatoarelor sau diferitelor dispozitive magnetice precum si de masurare a magnetilor bruti sau a campurilor magnetice din diversele dispozitive magnetice. Suntem in masura sa reconditionam separatoarele magnetice uzate, produse proprii sau ale tertilor.

Separatoarele magnetice sunt proiectate in functie de necesitatile clientilor, pe baza informatiilor furnizate de acestia. Forma, dimensiunea si forta acestora depind de multi factori, printre care: natura materialului transportator, natura si forma deseurilor feroase ce se doresc a fi eliminate, debitul materialului, conditiile de lucru etc.

Serviciul de proiectare al separatoarelor este gratuit pentru toti clientii care comanda separatoarele dar poate fi realizat la comanda clientului si inainte de comanda efectiva a dispozitivelor.

La solicitarea clientilor putem masura magnetii sau inductia campurilor magnetice prezente in dispozitive. Masurarea se poate realiza la sediul clientului, cu costurile aferente deplasarii achitate de client sau la sediul nostru, daca clientul ne trimite sau aduce magnetii care se doresc a fi masurati.

Oferim servicii de remagnetizare sau demagnetizare a diverselor tipuri de magneti.

Pentru proiectarea dispozitivelor sau masurarea magnetilor, Va rugam sa contactati specialistii nostri la office@euromagnet.ro sau la 0758-624.638.


Masurare si verificare magneti sau separatoare magnetice

Masurare si verificare magneti sau separatoare magnetice

Oferim servicii de verificare si masurare a inductiei magnetice la separatoarele magnetice sau la di..

0,00 RON

Reconstructie separatoare magnetice

Reconstructie separatoare magnetice

Oferim servicii de reconstructie a separatoarelor magnetice nefunctionale, deteriorate sau cu randam..

0,00 RON

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)