Meniu
Cos de cumparaturi

Separatoare de metal

Separatorul magnetic este un echipament de siguranta recomandat pentru eliminarea deseurilor cu continut de fier.
Separatorul este un element indispensabil in cadrul proceselor de prelucrare si productie. Utilizarea separatoarelor este recomandata pentru mentinerea calitatii produselor, precum si pentru protejarea masinilor, instrumentelor si echipamentelor.
Realizarea separatoarelor magnetice depinde de mai multe aspecte, in primul rand de masa materialelor ce urmeaza a fi separate, de natura materialului din care se doreste eliminarea fierului, de alte proprietati caracteristice acestui material.
Realizarea tehnica a separarii de metale – in afara functiei de baza – necesita de fiecare data o solutie unica. Pozitionarea echipamentelor si procesul tehnologic difera de la o locatie la alta, tocmai din acest motiv colaboratorii nostri analizeaza in detaliu fiecare situatie, apoi solutia oferita este discutata si finalizata in colaborare cu beneficiarii.
Euromagnet realizeaza sisteme de separare orientate catre beneficiar, utilizand cele mai moderne materiale. Din acest motiv, atat echipamentele cu curatare manuala, cat si cele cu curatare automata functioneaza cu randament maxim. Separatoarele proiectate de noi pot realiza eliminarea deseurilor feroase chiar si in conditii de temperaturi mari (de exemplu la temperatura de 250 °C) – inclusiv in cazul cresterilor de temperatura ciclice.
Euromagnet dispune de un atelier de productie propriu si ofera consultanta pentru selectarea solutiei optime.
Clientii sau utilizatorii nostri multumiti includ urmatorii: Vrancart SA (producator de hartie), Supremia Grup (lider regional în productia condimentelor), Cargill Romania (distributie și prelucrare cereale), Dr. Oetker Romania, Lapp Industries (izolatoare ceramice), Prutul SA (productie ulei vegetal), Grup Lemn (prelucrare lemn), Procter&Gamble Romania, Conest SA (prelucrare deseuri), Titan SA (morarit si panificatie), Combinatul Siderurgic ArcelorMittal SA (prin subcontractori), Professional Recycle (prelucrare deseuri).Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.