Cartus magnetic

Cartus magnetic

Cartusul magnetic este un sistem de separare de metale din categoria celor utilizate pentru cantitati mari de materiale boabe sau macinate.

Echipamentul atrage impuritatile feroase din material, cartusul permitand curgerea macinaturii fara deteriorarea acesteia si fara scaderea debitului de material.

Curatarea sistemului se face prin deschiderea usii de vizitare prevazute in corpul separatorului. Impuritatile feroase se vor indeparta facil de pe suprafata elementului magnetic.

  • Echipamentul se poate instala si in sistem vidat, separarea de metale functioneaza si in acest caz. in mod evident, la amplasarea sistemului trebuie avuta in vedere realizarea unei scurgeri de material care sa faciliteze gradul maxim de separare a impuritatilor.

  • Corpul echipamentului se poate realiza din fier sau otel inoxidabil. Magnetii permanenti utilizati sunt din neodim de mare putere sau din ferite.

Acest echipament este utilizat mai ales pentru selectia materialului feros din cereale, dar si de catre producatorii de peleti sau brichete de lemn


Cartus magnetic cu ferite

Cartus magnetic cu ferite

Separatorul magnetic metal este o unitate de siguranță recomandată pentru selectarea impurităților f..

0,00 RON

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)