Grile magnetice

Grile magnetice

Grilele magnetice proiectate si produse de Euromagnet asigura o intensitate magnetica maxima si retinerea sigura a impuritatilor cu continut de fier. Aceste produse sunt echipate cu magneti ceramici din ferite sau magneti neodim foarte puternici, care asigura deplasarea libera a macinaturilor, in acelasi timp retinand materialele feroase.

In cazul unor domenii de temperaturi ridicate, se folosesc magneti samariu-cobalt (SmCo).

Aceste echipamente au cea mai larga varietate dintre toate categoriile de separatoare de metale, datorita diversitatii de dimensiuni si forme.

Cele mai uzuale forme sunt cele de baza (patrat, dreptunghi, cerc), dar si multiunghiulare. Aceste grile magnetice pot retine impuritatile feroase chiar si de dimensiuni de sub 1 milimetru, respectiv pilitura de fier.

Grilele se pot utiliza in mai multe variante:

  • grila magnetica simpla - la cereale, alte materiale granulare, cand materialul este relativ curat, deseurile de fier sunt mai ales de dimensiuni mci si medii
  • grila supraetajata, cu mai multe niveluri - atunci cand materialul contine cantitati mai mari de deseuri de fier
  • grila magnetica in carcasa - de exemplu la verificarea calitatii materialelor tip praf sau de granulatie mica (zahar, condimente etc), cand sistemul trebuie sa ramana inchis ermetic
  • grila magnetica in carcasa cu curatare automata - la debite mari
  •       

Grila magnetica  diam. 150 - 400mm

Grila magnetica diam. 150 - 400mm

Grila magnetica de dimensiune mica/medie se poate folosi pentru tuburi/conducte cu diametrul interio..

0,00 RON

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)