Meniu
Cos de cumparaturi

Jucarii educative

Ideal pentru călătorii. Tabla de joc este din metal, piesele de șah sunt magnetice, astfel încât ele nu vor cădea de pe tablă în mașina care se mişcă. Jocul este pentru 2 persoane, iar placa este pliabilă, astfel încât să o poți lua cu tine în timp ce piesele sunt în interior. Dimensiuni ambalaj: 25..
58,00 RON
Jucarie "Levitatie magnetica antigravitationala".Joc magnetic educativ.Fa un creion sa pluteasca in aer, construieste un vehicul folosind pricipiul trenului Maglev, o sculptura care sfideaza gravitatia, o masina in miscare necontrolata, si multe altele. 7 proiecte diferite intr-o singura cutie!Exper..
146,00 RON
Asamblați propriul model de planetariu și pictați-l cu vopsea fluorescentă! Setul planetar de sistem solar conține un model de sistem solar care luminează în întuneric, cu diametrul dee 30 cm, pe care îl puteți asambla. Mai întâi asamblați suportul rotativ, apoi trageți elementele planetei albe și p..
68,00 RON
Stinge lumina și transformă pereții camerei tale într-un cer înstelat! Setul de proiectoare Night Night Sky este esențial pentru astronomii începători să descopere planetele sistemului solar, stelele care înconjoară planeta noastră. Trebuie să pliați cele două plăci de cer într-o formă emisferică, s..
57,65 RON
Fă trucuri, experimentează cu magnetism, fă jocuri științifice distractive! Kitul de științe magnetice vă arată modul în care funcționează magneții, plus că puteți asambla structuri interesante: o mașină condusă magnetic, o barcă, un joc de pescuit și un adevărat magnet de potcoavă! Jucăriile vă aju..
69,00 RON
Jucarie "Wheater Lab" - Laboratorul meteo
In 1- 8 zile
Studiați norul, efectul de seră și ploaia acidă. Aflați mai multe despre vreme! Trusa de știință meteorologică  include mai multe experimente, toate legate de vreme! Generați fulgere cu electricitate statică, urmăriți mișcarea curenților de aer! Trusa de științe meteo vă va arăta importanța val..
119,00 RON
Crește cristale, observă-le și studiază-le! Cu ajutorul kitului Crystal Growing, puteți crește șapte cristale interesante și strălucitoare. Cristalele trebuie scoase din pungă și amestecate cu pulberile colorate. Cele două substanțe reacționează între ele și vor crește cristale interesante, frumoase..
82,80 RON
Jucarie "Joc magnetic Darts"
Lipsa Stoc
Care dintre voi puteți arunca mai bine la ţintă? Magnetic Darts Kit este un tablă de darts standard  cu șase săgeți magnetice pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți cunoștințele de a ţintii mai bine! Săgețile se lipesc de tabla cu un magnet puternic, puteți agăța placa aproape oriunde..
89,00 RON
Ce se întâmplă când combinați o mașină cu arc cu un magnet? Învinge gravitația! Setul auto Zero Gravity oferă un vehicul mic care poate urca pe orice suprafață metalică magnetizabilă. Cum funcționează Invartiți de maneta motorul mic al mașinii, apucați roata și puneți-l pe ușa frigiderului. Când est..
38,85 RON
Joc magnetic educaţional cu ajutorul căruia peteţi face experimente cu poilii magneţilor. Conţine 6 buc de magneţi  cu forme diferite.RECOMANDAT COPIILOR CU VÂRSTA DE PESTE 8 ANI!..
77,00 RON
Joc magnetic 3 în 1 Set de șah de buzunar  / Ludo / Șerpi și ScăriJocuri magnetice de buzunar portabilePentru mai  mulţi jucătoriStimulează imaginațiaPromova dezvoltarea inteligențeiRecomandat copiilor peste 6 aniPlaca poate fi pliatăDimensiunea produsului: 14,7 cm x 2,6 cm x 14,7 cmDimens..
29,00 RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.