Meniu
Cos de cumparaturi

Jucarii educative

Ideal pentru călătorii. Tabla de joc este din metal, piesele de șah sunt magnetice, astfel încât ele nu vor cădea de pe tablă în mașina care se mişcă. Jocul este pentru 2 persoane, iar placa este pliabilă, astfel încât să o poți lua cu tine în timp ce piesele sunt în interior. Dimensiuni ambalaj: 25..
38,00 RON
Asamblați propriul model de planetariu și pictați-l cu vopsea fluorescentă! Setul planetar de sistem solar conține un model de sistem solar care luminează în întuneric, cu diametrul dee 30 cm, pe care îl puteți asambla. Mai întâi asamblați suportul rotativ, apoi trageți elementele planetei albe și p..
55,00 RON
Stinge lumina și transformă pereții camerei tale într-un cer înstelat! Setul de proiectoare Night Night Sky este esențial pentru astronomii începători să descopere planetele sistemului solar, stelele care înconjoară planeta noastră. Trebuie să pliați cele două plăci de cer într-o formă emisferică, s..
57,65 RON
Fă trucuri, experimentează cu magnetism, fă jocuri științifice distractive! Kitul de științe magnetice vă arată modul în care funcționează magneții, plus că puteți asambla structuri interesante: o mașină condusă magnetic, o barcă, un joc de pescuit și un adevărat magnet de potcoavă! Jucăriile vă aju..
69,00 RON
Desenați imagini interesante cu bile mici de metal! Setul Magnetic Drawing Board  conține o tablă de desen magnetic din plastic și 380 buc. bile minuscule pentru a desena contururile. Puteți apuca bilele cu pixul special conceput și să le așezaţi în orificiile plăcii, care, datorită magnetismul..
49,00 RON
Studiați norul, efectul de seră și ploaia acidă. Aflați mai multe despre vreme! Trusa de știință meteorologică  include mai multe experimente, toate legate de vreme! Generați fulgere cu electricitate statică, urmăriți mișcarea curenților de aer! Trusa de științe meteo vă va arăta importanța val..
119,00 RON
Descoperă energia regenerabilă cu kit verde! Cu ajutorul setului Green Energy, puteți genera energie electrică fără baterii sau dispozitive de mediu. Încercați un generator eolian, o lampă cu dinam sau un ceas de cartofi, tot ce aveți nevoie este o sticlă de plastic și o șurubelniță. Setul de energi..
108,00 RON
Joc magnetic educaţional cu ajutorul căruia peteţi face experimente cu poilii magneţilor. Conţine 6 buc de magneţi  cu forme diferite.RECOMANDAT COPIILOR CU VÂRSTA DE PESTE 8 ANI!..
33,00 RON
Joc magnetic 3 în 1 Set de șah de buzunar  / Ludo / Șerpi și ScăriJocuri magnetice de buzunar portabilePentru mai  mulţi jucătoriStimulează imaginațiaPromova dezvoltarea inteligențeiRecomandat copiilor peste 6 aniPlaca poate fi pliatăDimensiunea produsului: 14,7 cm x 2,6 cm x 14,7 cmDimens..
19,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.