Meniu
Cos de cumparaturi

Jucarii educative

Ideal pentru călătorii. Tabla de joc este din metal, piesele de șah sunt magnetice, astfel încât ele nu vor cădea de pe tablă în mașina care se mişcă. Jocul este pentru 2 persoane, iar placa este pliabilă, astfel încât să o poți lua cu tine în timp ce piesele sunt în interior. Dimensiuni ambalaj: 25..
38,00 RON
Urmăriți cât de repede  trece peste "șine" trenul magnetic! Puteți asambla o locomotivă interesantă care pluteşte deasupra șinelor de la componentele setului de trenuri magnetice. Trenul folosește energie reciclată, ecologică și pluteşte şi avansează numai cu ajutorul magnetismului, mai bi..
91,90 RON
Stinge lumina și transformă pereții camerei tale într-un cer înstelat! Setul de proiectoare Night Night Sky este esențial pentru astronomii începători să descopere planetele sistemului solar, stelele care înconjoară planeta noastră. Trebuie să pliați cele două plăci de cer într-o formă emisferică, s..
57,65 RON
Fă trucuri, experimentează cu magnetism, fă jocuri științifice distractive! Kitul de științe magnetice vă arată modul în care funcționează magneții, plus că puteți asambla structuri interesante: o mașină condusă magnetic, o barcă, un joc de pescuit și un adevărat magnet de potcoavă! Jucăriile vă aju..
69,00 RON
Studiați norul, efectul de seră și ploaia acidă. Aflați mai multe despre vreme! Trusa de știință meteorologică  include mai multe experimente, toate legate de vreme! Generați fulgere cu electricitate statică, urmăriți mișcarea curenților de aer! Trusa de științe meteo vă va arăta importanța val..
119,00 RON
Descoperă energia regenerabilă cu kit verde! Cu ajutorul setului Green Energy, puteți genera energie electrică fără baterii sau dispozitive de mediu. Încercați un generator eolian, o lampă cu dinam sau un ceas de cartofi, tot ce aveți nevoie este o sticlă de plastic și o șurubelniță. Setul de energi..
85,00 RON
Joc magnetic educaţional cu ajutorul căruia peteţi face experimente cu poilii magneţilor. Conţine 6 buc de magneţi  cu forme diferite.RECOMANDAT COPIILOR CU VÂRSTA DE PESTE 8 ANI!..
33,00 RON
Rotiți brățara cu mai multe inele pe braț! Bratara de metal  Magic bracelet este o bijuterie unică si distractivă care se poate forma intr-o sfera. Doar puneți-l pe masă, dacă îl atingeți, va sări în sus, dacă îl strângeți, se va aplatiza. Puteți apuca brățara ca sferă sau o puteți derula în su..
15,76 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.