Meniu
Cos de cumparaturi

Jucarii educative

Ideal pentru călătorii. Tabla de joc este din metal, piesele de șah sunt magnetice, astfel încât ele nu vor cădea de pe tablă în mașina care se mişcă. Jocul este pentru 2 persoane, iar placa este pliabilă, astfel încât să o poți lua cu tine în timp ce piesele sunt în interior. Dimensiuni ambalaj: 25..
36,20 RON
Jucarie "Levitatie magnetica antigravitationala".Joc magnetic educativ.Fa un creion sa pluteasca in aer, construieste un vehicul folosind pricipiul trenului Maglev, o sculptura care sfideaza gravitatia, o masina in miscare necontrolata, si multe altele. 7 proiecte diferite intr-o singura cutie!Exper..
108,00 RON
Asamblați propriul model de planetariu și pictați-l cu vopsea fluorescentă! Setul planetar de sistem solar conține un model de sistem solar care luminează în întuneric, cu diametrul dee 30 cm, pe care îl puteți asambla. Mai întâi asamblați suportul rotativ, apoi trageți elementele planetei albe și p..
55,00 RON
Asamblați propriul model de planetariu și pictați-l cu vopsea fluorescentă! Setul planetar de sistem solar conține un model de sistem solar care luminează în întuneric, cu diametrul dee 30 cm, pe care îl puteți asambla. Mai întâi asamblați suportul rotativ, apoi trageți elementele planetei albe și p..
69,35 RON
Urmăriți cât de repede  trece peste "șine" trenul magnetic! Puteți asambla o locomotivă interesantă care pluteşte deasupra șinelor de la componentele setului de trenuri magnetice. Trenul folosește energie reciclată, ecologică și pluteşte şi avansează numai cu ajutorul magnetismului, mai bi..
91,90 RON
Stinge lumina și transformă pereții camerei tale într-un cer înstelat! Setul de proiectoare Night Night Sky este esențial pentru astronomii începători să descopere planetele sistemului solar, stelele care înconjoară planeta noastră. Trebuie să pliați cele două plăci de cer într-o formă emisferică, s..
57,65 RON
Fă trucuri, experimentează cu magnetism, fă jocuri științifice distractive! Kitul de științe magnetice vă arată modul în care funcționează magneții, plus că puteți asambla structuri interesante: o mașină condusă magnetic, o barcă, un joc de pescuit și un adevărat magnet de potcoavă! Jucăriile vă aju..
69,00 RON
Desenați imagini interesante cu bile mici de metal! Setul Magnetic Drawing Board  conține o tablă de desen magnetic din plastic și 380 buc. bile minuscule pentru a desena contururile. Puteți apuca bilele cu pixul special conceput și să le așezaţi în orificiile plăcii, care, datorită magnetismul..
49,00 RON
Studiați norul, efectul de seră și ploaia acidă. Aflați mai multe despre vreme! Trusa de știință meteorologică  include mai multe experimente, toate legate de vreme! Generați fulgere cu electricitate statică, urmăriți mișcarea curenților de aer! Trusa de științe meteo vă va arăta importanța val..
119,00 RON
Descoperă energia regenerabilă cu kit verde! Cu ajutorul setului Green Energy, puteți genera energie electrică fără baterii sau dispozitive de mediu. Încercați un generator eolian, o lampă cu dinam sau un ceas de cartofi, tot ce aveți nevoie este o sticlă de plastic și o șurubelniță. Setul de energi..
108,00 RON
Crește cristale, observă-le și studiază-le! Cu ajutorul kitului Crystal Growing, puteți crește șapte cristale interesante și strălucitoare. Cristalele trebuie scoase din pungă și amestecate cu pulberile colorate. Cele două substanțe reacționează între ele și vor crește cristale interesante, frumoase..
82,80 RON
Care dintre voi puteți arunca mai bine la ţintă? Magnetic Darts Kit este un tablă de darts standard  cu șase săgeți magnetice pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți cunoștințele de a ţintii mai bine! Săgețile se lipesc de tabla cu un magnet puternic, puteți agăța placa aproape oriunde..
82,00 RON
Faceți un ceas de lămâie? Idee interesantă. Puteți face toate acestea cu setul de ceas cu lămâie! Nu trebuie decât să luați o lămâie și să o tai în jumătate. Introduceți electrodul de zinc argintiu și electrodul de cupru roșu în ambele jumătăți și conectați firele conform celor descrise.Fixaţi firel..
21,40 RON
Ce se întâmplă când combinați o mașină cu arc cu un magnet? Învinge gravitația! Setul auto Zero Gravity oferă un vehicul mic care poate urca pe orice suprafață metalică magnetizabilă. Cum funcționează Invartiți de maneta motorul mic al mașinii, apucați roata și puneți-l pe ușa frigiderului. Când est..
23,20 RON
Joc magnetic educaţional cu ajutorul căruia peteţi face experimente cu poilii magneţilor. Conţine 6 buc de magneţi  cu forme diferite.RECOMANDAT COPIILOR CU VÂRSTA DE PESTE 8 ANI!..
33,00 RON
Rotiți brățara cu mai multe inele pe braț! Bratara de metal  Magic bracelet este o bijuterie unică si distractivă care se poate forma intr-o sfera. Doar puneți-l pe masă, dacă îl atingeți, va sări în sus, dacă îl strângeți, se va aplatiza. Puteți apuca brățara ca sferă sau o puteți derula în su..
15,76 RON
Joc magnetic 3 în 1 Set de șah de buzunar  / Ludo / Șerpi și ScăriJocuri magnetice de buzunar portabilePentru mai  mulţi jucătoriStimulează imaginațiaPromova dezvoltarea inteligențeiRecomandat copiilor peste 6 aniPlaca poate fi pliatăDimensiunea produsului: 14,7 cm x 2,6 cm x 14,7 cmDimens..
19,00 RON
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.