Meniu
Cos de cumparaturi

Magneti

Comanda este inregistrata automat dupa confirmarea comenzii pe site. Dupa lansarea comenzii veti fi contactat in vederea confirmarii telefonice a comenzii si verificarii datelor de livrare si facturare. Fara o confirmare telefonica, comanda nu se va  expedia. 

Odata confirmata comanda, produsele vor fi expediate in termenul stabilit de comun acord. Preturile produselor afisate pe site sunt finale. La acestea se adauga taxele de livrare si, daca e cazul, cele de returnare a banilor in cazul platii ramburs (la primirea coletului).

Asigurăm transportul cu firma de curierat rapid GLS.

Costul livrarii si a returnarii banilor in cazul platii ramburs este de 29 de lei.

Valoarea totala de plata va fi confirmata telefonic.

Ne rezervam dreptul de a modifica costurile livrarii in cazul unor colete foarte grele sau in cazul livrarii in localitati deservite de firmele de curierat cu taxe suplimentare.

Nu suntem raspunzatori pentru eventuale intarzieri in livrarea produselor comandate datorate unor conditii de forta majora (conditii meteo extreme, calamitati naturale, etc.).

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.