Meniu
Cos de cumparaturi

Neodim discuri cu adeziv

Magnetii neodim disc sunt tot mai mult folositi pentru inchiderea unor cutii, agende sau pentru alte aplicatii unde fixarea magnetilor in locas sau pe suprafata se realizeaza cu un adeziv.

Magnetii disc cu adeziv sunt o solutie simpla si confortabila pentru realizarea acestor solutii de inchidere nepermanenta.

Discurile neodim au un strat subtire de adeziv de foarte buna calitate, marca 3M.

Magnetii pot fi livrati si pereche, adica un magnet cu polul Nord cu adeziv si celalalt cu polul Sud, astfel incat dupa lipirea in locas, la inchidere magnetii se vor atrage.

La cerere, putem oferta orice tip de magnet cu o suprafata adeziva.

Forta de aderenta: cca. 0.5 kg.Magnet neodim disc mic.  Diametru: 10mm, Grosime: 1mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N35. Cu un strat subtire de adeziv de foarte buna calitate, marca 3M. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max.   80 C⁰, peste aceasta tempe..
1,05 RON
Forta de aderenta: cca. 0.7 kg. Magnet neodim disc mic.  Diametru: 10mm, Grosime: 1.5mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N35. Cu un strat subtire de adeziv de foarte buna calitate, marca 3M.Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul..
1,05 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.