Meniu
Cos de cumparaturi

Neodim sfere

Magneti neodim sferici sunt folositi in diverse aplicatii, de la experimente pana la sculpturi magnetice. Cele de diametre mici pot fi distractivi ca si jucarii, cea mai cunoscuta jucarie fiind Neocube-ul, din care se pot alcatui  diverse forme interesante.

Toate preturile afisate includ TVA.

Forta de aderenta: 0.35 kg. Magnet neodim sfera/bila.  Diametru: 5mm. Tip N35. Acoperit cu nichel. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii se lovesc intre ei sau de supr..
1,26 RON
Forta de aderenta: 0.55 kg. Magnet neodim sfera/bila.  Diametru: 6mm. Tip N38. Acoperit cu nichel. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii se lovesc intre ei sau de supr..
3,98 RON
Forta de aderenta: 0.9 kg. Magnet neodim sfera/bila. . Diametru: 8mm. Tip N35. Acoperit cu nichel. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii se lovesc intre ei sau de supr..
6,55 RON
Magnet neodim sfera 10mm, N40 Magnet neodim sfera 10mm, N40
In 1- 8 zile
Forta de aderenta: 1, 5 kg. Magnet neodim sfera/bila.  Diametru: 10mm. Tip N40. Acoperit cu nichel. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii se lovesc intre ei sau de sup..
7,68 RON
Forta de aderenta: 2.9 kg. Magnet neodim sfera/bila.  Diametru: 13mm. Tip N40. Acoperit cu nichel. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii se lovesc intre ei sau de supr..
15,34 RON
Forta de aderenta: 5.7 kg. Magnet neodim sfera/bila.  Diametru: 19mm. Tip N38. Acoperit cu nichel. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii se lovesc intre ei sau de supr..
31,16 RON
Forta de aderenta: 9.7 kg. Magnet neodim sfera/bila.  Diametru: 25mm. Tip N40. Acoperit cu nichel. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii se lovesc intre ei sau de supr..
69,90 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.