Politica de confidentialitate part. 1

PRINCIPIILE NOASTRE REFERITOARE LA PROTECŢIA DATELOR

 Firma Euromagnet Srl,  operatorul site-ului www.euromagnet.ro informează vizitatorii site-ului cu privire la practicile de protecţie a datelor personale ale utilizatorilor, sistemul GDPR  (General Data Protection Regulation )definit de Uniunea Europeană pentru organizarea și măsurile tehnice luate pentru protejarea datelor și drepturile vizitatorilor și aplicarea acestora

Numele companiei care deţine datele:

Denumire: EUROMAGNET SRL

Nr. CIF: RO19195108

Nr. Of. reg. Comertului    : J12/3838/2006

 Sediul firmei:

Cluj-Napoca, str. Septimiu Mureşan nr. 5-7, etaj 3

Date de contact:
Telefon : +40 745-624.638
Email   : office@euromagnet.ro


Prelucrare datelor se face de către

Nume firmă       :           Total Studio Kft., Tamás Gergely

Adresa             :           1043 Budapest, Kassi utca 11. 4. em. 24.

Contact             :           Telefon: 203139004

E-mail                           :info@totalstudio.hu

 

 Nume firmă                  :               G.M. Comp Bt

Adresa             :               1171 Budapest, Strázsahegyi dűlő 17/B

Contact             :               +36-1-700-20-13

E-mail                           : gmcomp@gmcomp.hu


Euromagnet Srl. vinde produse standard
și unice în domeniul magneților permanenți. Euromagnet Srl. produce separatoare de fier, sisteme de separare a metalelor, magneți permanenți, dispozitive permanente și electromagnetice. În activitatea noastră de vânzări, păstrăm datele utilizatorilor noștri care sunt în contact cu noi în scop informativ, marketing și obligația impusă prin lege.


Definiţia gestionări datelor

Gestionarea datelor se bazează pe consimțământul voluntar, informat și determinat al utilizatorilor,  personal (serviciului clienți) și al utilizatorilor înregistrați pe site-ul internet.

Baza legală pentru stocarea datelor
Legea 677/2001 privind dreptul la informare și la libertatea de informare la contribuția voluntară a persoanei interesate în conformitate cu articolulele  din lege şi legia nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Gama de date prelucrate

1./       Date furnizate la preluarea contactelor.

Informațiile personale furnizate de utilizator nu vor fi divulgate unor terțe părți. Informații furnizate de utilizator în legătură cu caracter personal: Numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail.

2./       Datele furnizate la înscrierea la un newsletter.
Dacă un utilizator subscrie la un newsletter,  numele
și adresa de e-mail specificate de utilizator vor fi stocate în scopul publicării de newsletter. Nu dezvăluim datele stocate unei terțe părți. Datele furnizate de utilizator la semnarea newsletter: Numele, adresa de e-mail.

3./       Date furnizate în cazul când sunteţi de acord cu primirea de „Oferte personalizate”
Când utilizatorul este de acord să primească de la  Euromagnet Srl.  oferte personalizate, numele de utilizator și adresa de e-mail vor fi stocate pentru ca Euromagnet Srl să contacteze utilizatorul cu oferte personalizate prin telefon sau prin e-mail. Nu dezvăluim datele stocate unei terțe părți.

Datele furnizate de utilizator: numele, adresa de e-mail.

4./ Folosirea sitelui fără să fi logat
Când se utilizează acest site, se înregistrează adresa IP a computerului utilizatorului, orele de începere
și de sfârșit ale vizitei și, în unele cazuri, în funcție de configurația computerului utilizatorului, de browser și de tipul sistemului de operare. Aceste date vor fi înregistrate automat. Euromagnet Srl. nu asociază datele din fișierul de jurnal cu alte date personale.

Scopul gestionării datelor

De a intra în contact
La contactarea unui utilizator, gestionarea datelor este utilizată pentru a identifica utilizatorul
și apoi pentru a-l informa prin e-mail sau telefon și numai în legătură cu a intra în contact cu acesta. Contribuția utilizatorului la această gestionare a datelor este furnizată prin completarea și trimiterea formularului web "Date de contact".

Newsletter
Atunci când utilizatorul se înregistrează pentru un newsletter, în cazul datelor furnizate de utilizator, scopul prelucrării datelor este identificarea utilizatorului pentru newslettere. Euromagnet Srl. va trimite un newsletter utilizatorilor înregistra
ți pentru newsletter. Utilizatorul își va da consimțământul pentru această gestionare a datelor în următoarele moduri:

Abonare:
În meniul "Newsletter", introduceți numele și adresa de e-mail și faceți clic pe butonul "Abonare".

- Completând formularul online de "Contact" și trimiţându-l cu o bifă înainte de „Mă înscriu la newsletter”  făcând clic pe caseta de lângă caseta de selectare "Abonați-vă la newsletter ".

Dezabonare:
Utilizarea datelor în acest scop poate fi interzisă de către utilizator - prin dezabonare (prin e-mail sau telefonic sau personal). Dacă nu dori
ți să primiți un newsletter, vă puteți dezabona din baza de date a făcând clic pe linkul "Dezabonați" la sfârșitul newsletterului publicat.