Meniu
Cos de cumparaturi

Colectoare de metale

Colectoarele magnetice pot fi manuale tip teava/tub sau tip placa, prevazute cu diverse variante de fixare sau dirijare. 

Colectoarele de metale, denumite si maturi magnetice reprezinta o solutie perfecta si eleganta pentru curatirea coridoarelor, halelor, curtilor, respectiv pentru verificarea lipsei elementelor feroase.

Colectoarele sunt echipate cu magneti permanenti – feritele tari reprezinta solutia optima pentru asigurarea unei distante maxime de colectare, respectiv pentru manevrabilitatea dispozitivului.

Colectoarele sunt produse la diferite dimensiuni, in functie de modul de utilizare. Variantele care se monteaza pe autovehicule sunt prevazute cu elemente de fixare. Pentru deferizarea curtilor, depozitelor de mari dimensiuni colectorul poate fi dotat cu o tija cu ajutorul careia materialele feroase se pot curata de pe suprafata magnetica prin tragerea tijei.

Aceste sisteme magnetice prevazute cu carcase metalice sunt colectoare sigure, usor de utilizat.

Colectoarele manuale, in general tuburi sau placi mici magnetice, contin magneti puternici, de neodim si dispun de un mecanism de detasare a bucatilor de fier colectate.

Colector magnetic mediu
Pre-Order
Un colector de metale revoluționar de nouă, care colectează  obiecte din oțel. Un instrument eficient de colectare a deșeurilor de metal, mobil pe roți durabile cu PU.  Cu ajutorul mânerului, obiectele din oțel colectate pot fi ușor îndepărtate la punctul de colectare. Poate fi folosit în ..
279,00 RON
Magnet verificare continut de fier
Pre-Order
Magnet foarte puternic pentru verificarea continutului de fier. Folosit mai ales de firmele de colectare de deseuri si de cele de prelucrare a deseurilor menajere pentru verificarea continutului de fier la "brichetele" sau "caramizile" de doze de aluminiu presate.Contine un magnet neodim extrem de p..
594,00 RON
Formă simplă, tub de țeavă telescopică din oțel inoxidabil cu magneți permanenți foarte puternici. O metodă convenabilă și simplă pentru colectarea și îndepărtarea resturilor de fier din zona de lucru a mașinii. Poate fi folosit pentru  prelevare de probe din produsele alimentare,cum este ..
118,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.