Colectoare de metale

Colectoare de metale

Colectoarele magnetice pot fi manuale tip teava/tub sau tip placa, prevazute cu diverse variante de fixare sau dirijare. 

Colectoarele de metale, denumite si maturi magnetice reprezinta o solutie perfecta si eleganta pentru curatirea coridoarelor, halelor, curtilor, respectiv pentru verificarea lipsei elementelor feroase.

Colectoarele sunt echipate cu magneti permanenti – feritele tari reprezinta solutia optima pentru asigurarea unei distante maxime de colectare, respectiv pentru manevrabilitatea dispozitivului.

Colectoarele sunt produse la diferite dimensiuni, in functie de modul de utilizare. Variantele care se monteaza pe autovehicule sunt prevazute cu elemente de fixare. Pentru deferizarea curtilor, depozitelor de mari dimensiuni colectorul poate fi dotat cu o tija cu ajutorul careia materialele feroase se pot curata de pe suprafata magnetica prin tragerea tijei.

Aceste sisteme magnetice prevazute cu carcase metalice sunt colectoare sigure, usor de utilizat.

Colectoarele manuale, in general tuburi sau placi mici magnetice, contin magneti puternici, de neodim si dispun de un mecanism de detasare a bucatilor de fier colectate.


Nu sunt produse în această categorie.