Meniu
Cos de cumparaturi

PROMOTII magneti

Fast Fix² Liquid Power este un adeziv de reparații bicomponent rapid și puternic, cu proprietăți de umplere a golurilor, pe bază de ciano-tehnologie.Recomandat pentru lipirea magnetilor neodim, alnico, ferita si samariu.Fast Fix² Liquid Power este un adeziv de reparații bicomponent rapid și puterni..
46,60 RON
Adeziv BISON FAST FIX Liquid flex pentru reparații bicomponent rapid și puternic 10g
Nou In 1- 8 zile
Fast Fix² Liquid Flex este un adeziv de reparații bicomponent rapid și puternic, cu proprietăți de umplere a golurilor, pe bază de cianotehnologie. Este adecvat unui număr mare de aplicații și de materiale, atunci când este nevoie de flexibilitate, chiar și între suprafețe care nu se îmbină perfe..
46,60 RON
Adeziv transparent, rapid, bicomponent. Ideal pentru lipirea rapida, puternica si transparenta a obiectelor din portelan, sticla, piele, lemn, piatra, metal si ceramica. Ideal pentru umplerea golurilor, datorita capacitatii de umplere a acestuia. Nu este indicat pentru polietilena (PE), polipro..
24,55 RON
Adeziv de contact universal, foarte puternic, lichid, pe baza de cauciuc neoprenic, rasini sintetice si solventi. DOMENIU DE UTILIZARE Ideal pentru lipirea sau laminarea (suprafetelor) multor tipuri de materiale care necesita adeziune imediata sau prelucrare imediata. Ideal pentru materiale a..
10,05 RON
Cu acest instrument simplu, putem magnetiza sau demagnetiza cu ușurință șurubelnițe, pensete, unelte mecanice. Magnetizarea materialelor este influențată de calitatea materiei prime utilizate în procesul de producție...
39,63 RON
Stinge lumina și transformă pereții camerei tale într-un cer înstelat! Setul de proiectoare Night Night Sky este esențial pentru astronomii începători să descopere planetele sistemului solar, stelele care înconjoară planeta noastră. Trebuie să pliați cele două plăci de cer într-o formă emisferică, s..
57,65 RON
Forta de aderenta: cca. 1,15 kg. Magnet neodim disc mediu.  Diametru: 20mm, Grosime: 1mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip mgnetizare N48, optima: cel mai bun raport pret/forta. Folosit pentru inchiderea cutiilor de mici dimensiuni, a agendelor, altor abiecte de mici dimensiuni. Temper..
4,20 RON
Forta de aderenta: cca. 6.5 kg.  Magnet neodim disc mediu. Diametru: 20mm, Grosime: 5mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N35. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magneti..
8,75 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.