Meniu
Cos de cumparaturi

PROMOTII

Fast Fix² Liquid Power este un adeziv de reparații bicomponent rapid și puternic, cu proprietăți de umplere a golurilor, pe bază de ciano-tehnologie.Recomandat pentru lipirea magnetilor neodim, alnico, ferita si samariu.Fast Fix² Liquid Power este un adeziv de reparații bicomponent rapid și puterni..
46,60 RON
Fast Fix² Liquid Flex este un adeziv de reparații bicomponent rapid și puternic, cu proprietăți de umplere a golurilor, pe bază de cianotehnologie. Este adecvat unui număr mare de aplicații și de materiale, atunci când este nevoie de flexibilitate, chiar și între suprafețe care nu se îmbină perfe..
46,60 RON
UHU Glitter Glue – Adeziv cu particule de sclipici pentru decorarea creativă și artizanală a multor materiale. Pentru a crea fotografii, vederi, ambalaje de cadouri, rame de fotografii și multe altele cu efecte de sclipici extrastrălucitor. Tubul foarte moale cu aplicator de precizie permite o d..
14,00 RON
Cu acest instrument simplu, putem magnetiza sau demagnetiza cu ușurință șurubelnițe, pensete, unelte mecanice. Magnetizarea materialelor este influențată de calitatea materiei prime utilizate în procesul de producție...
45,00 RON
Forta de aderenta aprox: 60 kg. Folosit pentru fixare, sustinere.   Carcasa de otel directioneaza forta magnetului, facandu-l mult mai puternic. Diametru exterior: 48mm,  Grosime cu tija: 24mm,  Lungime filet: 12mm, Filet exterior M8.Temperatura de lucru a magnetilor neodim ..
39,00 RON
Forta de aderenta aprox: 60 kg. Folosit pentru fixare, sustinere.   Carcasa de otel directioneaza forta magnetului, facandu-l mult mai puternic. Diametru exterior: 48mm, Grosime cu bucsa: 24mm, Lungime filet interior: 13mm, Filet interior M8.Temperatura de lucru a magnetilor neodim es..
39,00 RON
 Forta de aderenta aprox: 60 kg. Folosit pentru fixare, sustinere. Carcasa de otel directioneaza forta magnetului, facandu-l mult mai puternic. Diametru exterior: 48mm,  Grosime: 11mm.  Diametru orificiu: 8 mm.Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste ace..
47,72 RON
Forta de aderenta: cca. 2 kg. Lungime: 10mm, latime: 10mm, grosime: 3mm. Magnet puternic neodim paralelipiped/bloc dreptunghiular mic. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N48.  Polii sunt pe suprafetele mari. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta ..
2,45 RON
Forta de aderenta: cca. 0,6 kg. Magnet neodim disc mic.  Diametru: 4mm, Grosime: 4mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N48. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii s..
1,39 RON
Forta de aderenta: cca. 0,9 kg. Magnet neodim disc mic.  Diametru: 5mm, Grosime: 5mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N48. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii s..
1,09 RON
Forta de aderenta: cca. 0.4 kg. Magnet neodim disc mic.  Diametru: 6mm, Grosime: 1mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N48. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii s..
0,84 RON
Forta de aderenta: cca. 0.5 kg. Magnet neodim disc mic.  Diametru: 10mm, Grosime: 1mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N35. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max.   80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Da..
0,77 RON
Forta de aderenta: cca. 0.7 kg. Magnet neodim disc mic.   Diametru: 10mm, Grosime: 1.5mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N35.Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii se ..
0,97 RON
Forta de aderenta: cca. 10,9 kg. Magnet neodim disc mediu.  Diametru: 15mm, Grosime: 10mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N48. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magne..
13,18 RON
Forta de aderenta: cca. 1,15 kg. Magnet neodim disc mediu.  Diametru: 20mm, Grosime: 1mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip mgnetizare N48, optima: cel mai bun raport pret/forta. Folosit pentru inchiderea cutiilor de mici dimensiuni, a agendelor, altor abiecte de mici dimensiuni. Temper..
5,33 RON
Forta de aderenta: cca. 6.5 kg.  Magnet neodim disc mediu. Diametru: 20mm, Grosime: 5mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N35. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magneti..
8,67 RON
Forta de aderenta: cca. 10 kg. Magnet neodim disc mediu.  Diametru: 20mm, Grosime: 7mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N48. Temperatura de lucru a magnetilor neodim este de max. 80 C⁰, peste aceasta temperatura magnetul isi poate pierde definitiv magnetizarea. Daca magnetii..
6,85 RON 7,47 RON
Magnet neodim disc 60mm x 30mm, N48 Magnet neodim disc 60mm x 30mm, N48
In 1- 8 zile
 Forta de aderenta: cca. 137 kg. Magnet neodim disc foarte mare si foarte puternic. Diametru: 60mm, Grosime: 30mm. Protejat la suprafata cu nichel. Tip N48. Unul dintre cei mai mari magneti neodim disc. Utilizarea lor necesita masuri de protectie. Temperatura de lucru a magnetilor neodim e..
845,90 RON
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.