Meniu
Cos de cumparaturi

Cartus magnetic cu ferite

Cartus magnetic cu ferite
Cartus magnetic cu ferite
Nou Pre-Order
Cartus magnetic cu ferite
Cartus magnetic cu ferite
Cartus magnetic cu ferite

Separatorul magnetic metal este o unitate de siguranță recomandată pentru selectarea impurităților feroase. Este esențial în procesele de procesare, producție și activități de producție. Folosirea lui este necesara pentru a păstra calitatea produselor și pentru a proteja utilajele, aparatele și echipamentele.

Cartusul magnetic aparține categoriei unităților de sortare a metalelor care permit sortarea metalică a unor cantități mari de boabe transportate sau materiale măcinate.  Curățarea unității de separare a metalelor este posibilă prin deschiderea ușii carcasei conului situată în conductă. Prin rotirea conului, contaminarea metalică selectată poate fi îndepărtată cu ușurință din unitatea de magnet. Utilizarea sistemului într-un sistem de vid determină, de asemenea, o selecție corespunzătoare a metalelor, indiferent de plasare. Desigur, atunci când aplicați sistemul dvs., trebuie luat în considerare faptul că fluxul de material ajută la maximizarea excreției metalice. Carcasa unității de separare a metalelor este realizată din fier sau oțel inoxidabil, magneții permanenți folosiți sunt magneți de neodim sau ferită.

Executam orice dimensiune. Va rugam sa cereti o oferta pe office(at)euromagnet.ro

Domenii de aplicare:

Industria morăritului

Industria plastică

Industria metalelor

Metalurgie

Industria ușoarăSpune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0,00 RON
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Cod produs: separatorcartus
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.