Meniu
Cos de cumparaturi

Cartus magnetic 400 mm

Cartus magnetic 400 mm
Cartus magnetic 400 mm
Cartus magnetic 400 mm
La precomanda
Cartus magnetic 400 mm
Cartus magnetic 400 mm
Cartus magnetic 400 mm
Cartus magnetic 400 mm

Separatorul magnetic metal este o unitate de siguranță recomandată pentru selectarea impurităților feroase. Este esențial în procesele de procesare, producție și activități de producție. Folosirea lui este necesara pentru a păstra calitatea produselor și pentru a proteja utilajele, aparatele și echipamentele.

Cartusul magnetic aparține categoriei unităților de sortare a metalelor care permit sortarea metalică a unor cantități mari de boabe transportate sau materiale măcinate.  Curățarea unității de separare a metalelor este posibilă prin deschiderea ușii carcasei conului situată în conductă. Curățarea unității de selecție a metalelor este posibilă prin deschiderea ușii carcasei conului situată în conductă. Prin rotirea conului, contaminarea metalică selectată poate fi îndepărtată cu ușurință din unitatea de magnet. Utilizarea sistemului într-un sistem de vid determină, de asemenea, o selecție corespunzătoare a metalelor, indiferent de plasare. Desigur, atunci când aplicați sistemul dvs., trebuie luat în considerare faptul că fluxul de material ajută la maximizarea excreției metalice. Carcasa unității de separare a metalelor este realizată din fier sau oțel inoxidabil, magneții permanenți folosiți sunt magneți de neodim sau ferită.

Executam orice dimensiune. Va rugam sa cereti o oferta pe office(at)euromagnet.ro

Domenii de aplicare:

Industria morăritului

Industria plastică

Industria metalelor

Metalurgie

Industria ușoarăSpune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0,00 RON
  • Disponibilitate: La precomanda
  • Cod produs: separatorcartus
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.