Meniu
Cos de cumparaturi

Separatoare pentru lichide

Recomandam utilizarea separatoarelor si pentru deferizarea lichidelor, namolurilor. Echipamentele noastre separa si fixeaza materialele feroase in timpul scurgerii, astfel protejand echipamentele.

Odata integrate in sistemul de transport al lichidului, separatoarele sunt functionale imediat. Magnetii puternici utilizati separa deseurile feroase de marimi de ordinul micronilor.

Sistemele se pot curata manual sau in mod automat.

Separatoarele pentru lichide pot functiona in sisteme cu presiune mica, medie sau chiar mare. Corpurile echipamentelor de separare sunt realizate din otel inoxidabil, iar unitatile magnetice sunt protejate tot cu otel inoxidabil.

Domenii de utilizare:

  • industria alimentara (procesarea fructelor, legumelor)
  • industria prelucratoare de masini (uleiuri de spalare, filtre CNC)
  • industria auto (separarea deseurilor feroase)
  • industria ceramica (verificarea materiilor prime)
  • industria electrica (eliminarea deseurilor feroase din izolatii)
Separator magnetic pentru lichide Separator magnetic pentru lichide
Nou Pre-Order
Separatorul magnetic pentru lichide a fost proiectat să funcționeze în linii de transfer sub presiune pentru a oferi protecție împotriva contaminărilor feroase și para-magnetice.Carcasa cuprinde un vas, ansamblu capac magnetic  care fixează unitatea împreună. Separatorul este disponibil în două..
0,00 RON
Separator magnetic pentru lichide 2
Nou Pre-Order
Separatorul magnetic pentru lichide a fost proiectat să vă ofere o protecție împotriva contaminărilor feroase și para-magnetice înainte de îmbuteliere..Separatorul pentru lichide poate fi utilizat în orice linie care prelucrează lichidele la toate nivelurile de vâscozitate și poate fi instalat în or..
0,00 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.