Meniu
Cos de cumparaturi

Separtor magnetic pentru lichide DN-80 H

Separtor magnetic pentru lichide DN-80 H
Separtor magnetic pentru lichide DN-80 H
La precomanda
Separtor magnetic pentru lichide DN-80 H
Separtor magnetic pentru lichide DN-80 H
Separtor magnetic pentru lichide DN-80 H

Avantajul unității de selecție a fierului fabricat de Euromagnet Hungary Kft. faţă de unitățile de selecție a fierului răspândite este că magneții sunt așezați într-o carcasă închisă. Sistemul magnetic cu energie ridicată care selectează fierul nu intră în contact cu mediul în timpul procesului de curățare.

Așezându-l într-o casă închisă, pot fi excluse erorile de manipulare și întreținere adeseori comise de personalul de operare.

 Din experiența noastră, ştim că datorită întreținerii necorespunzătoare, contaminanții feromagnetici  aderă la suprafața magnetică a unității de selecție a fierului și apoi la fisurare. Prin plasarea magneţilor într-o carcasă închisă se poate exclude faptul ca murdăria se poate lipi de magnet și că lichidele pot pătrunde în carcasa magnetică.

Selectorul de fier include, de asemenea, un zăvor de siguranță pentru a preveni scoaterea accidentală a sistemului magnetic. Cu noul design, proprietățile magnetice pot fi menținute la un nivel ridicat și durata de viață a unității de selecție a fierului poate fi extinsă. Unitatea de selecție a fierului poate fi comandată cu un sistem de curățare manual și automat. Această unitate de sortare a fierului are o gamă largă de aplicații, de la industria alimentară la industria de inginerie mecanică. Tijele magnetice adăpostite într-o carcasă din oțel inoxidabil permit selectarea materialului feromagnetic prezent în lichid, suspensie sau alt material fluid care trece între ele. Tijele magnetice captează și fixează contaminanții care conțin fier chiar și ordinul micronilor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
0,00 RON
  • Disponibilitate: La precomanda
  • Cod produs: seplich
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.