Meniu
Cos de cumparaturi

Servicii

La cerere, oferim servicii de proiectare a separatoarelor sau diferitelor dispozitive magnetice precum si de masurare a magnetilor bruti sau a campurilor magnetice din diversele dispozitive magnetice. Suntem in masura sa reconditionam separatoarele magnetice uzate, produse proprii sau ale tertilor.

Separatoarele magnetice sunt proiectate in functie de necesitatile clientilor, pe baza informatiilor furnizate de acestia. Forma, dimensiunea si forta acestora depind de multi factori, printre care: natura materialului transportator, natura si forma deseurilor feroase ce se doresc a fi eliminate, debitul materialului, conditiile de lucru etc.

Serviciul de proiectare al separatoarelor este gratuit pentru toti clientii care comanda separatoarele dar poate fi realizat la comanda clientului si inainte de comanda efectiva a dispozitivelor.

La solicitarea clientilor putem masura magnetii sau inductia campurilor magnetice prezente in dispozitive. Masurarea se poate realiza la sediul clientului, cu costurile aferente deplasarii achitate de client sau la sediul nostru, daca clientul ne trimite sau aduce magnetii care se doresc a fi masurati.

Oferim servicii de remagnetizare sau demagnetizare a diverselor tipuri de magneti.

Pentru proiectarea dispozitivelor sau masurarea magnetilor, Va rugam sa contactati specialistii nostri la [email protected] sau la 0730624638.

Oferim servicii de verificare si masurare a inductiei magnetice la separatoarele magnetice sau la diferitele dispozitive sau echipamente magnetice.Standardele de calitate ISO sau HACCP impun reguli clare, in special firmelor care activeaza in doemniul industriei alimentare...
0,00 RON
Oferim servicii de reconstructie a separatoarelor magnetice nefunctionale, deteriorate sau cu randament scazut...
0,00 RON
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.