Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni și Conditii magneți

Articolul 1. Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

  1.1  Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Euromagnet SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

  1.2  Utilizarea site-ului http://www.euromagnet.ro/ de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, il parcugeti si utilizati, acceptati implicit si neconditionat Termenii si Conditiile, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu Euromagnet SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.


Articolul 2. Livrarea bunurilor şi serviciilor la distanţă

  2.1  Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul http://www.euromagnet.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Euromagnet SRL isi deruleaza operatiunile.

  2.2  Comenzile acceptate de Euromagnet SRL si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda, comenzile primite prin e-mail si telefon si care contin cel putin urmatoarele: numele, adresa, nr. telefon si e-mail ale consumatorului. Pentru comenzile trimise online prin formularul de comanda sau e-mail, consumatorul va fi contactat telefonic de catre un reprezentant Euromagnet SRL pentru confirmare verbala.

  2.3  Consumatorul trebuie sa asigure acuratetea datelor introduse astfel incat sa poata fi contactat. Comenzile electronice sunt de regula prelucrate automat. Astfel, consumatorul trebuie sa se asigure ca filtrele SPAM sunt setate corespunzator pentru a putea primi toate e-mail-urile asociate comenzii.

  2.4  Euromagnet SRL trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site in termenul convenit in momentul confirmarii comenzii. Euromagnet SRL isi rezerva dreptul de a se retrage din contract in cazul livrarii incomplete sau incorecte de catre furnizor. Euromagnet SRL va intreprinde toate eforturile rezonabile pentru a obtine produsul. In cazul in care nu poate executa contractul/livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, Euromagnet SRL trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile lucratoare.

  2.5  Euromagnet SRL poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai cu acordul scris sau verbal al acestuia din urma. In acest caz cheltuielile de returnare a acestor produse vor cadea in sarcina Euromagnet SRL.

  2.6  Euromagnet SRL nu va livra produse sau servicii fara o comanda prealabila din partea consumatorului.

  2.7  In cazul in care clientul este persoana juridica, riscul pierderii sau deteriorarii accidentale se transfera asupra clientului atunci cand Euromagnet SRL preda produsele curierului sau persoanei desemnate de catre client cu transportul produselor.

  2.8  In cazul in care clientul este consumator, riscul pierderii sau deteriorarii accidentale nu se transfera asupra clientului sau persoanei autorizate sa preia produsele decat atunci cand produsele sunt livrate. Ca exceptie, riscul pierderii sau deteriorarii accidentale se transfera asupra consumatorului atunci cand Euromagnet SRL preda produsele curierului, persoanei sau institutiei autorizate de catre consumator sa preia produsele.


Articolul 3. Condiţii şi modalităţi pentru retur sau renunţarea la produsele comandate

  3.1  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Pentru exercitarea dreptului la renuntare, consumatorul trebuie sa trimita o notificare clara, in scris, prin e-mail la adresa office@euromagnet.ro. Vom raspunde in termen de 2-3 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor.

  3.2  Consumatorul trebuie sa manevreze produsele cu grija si sa le returneze in starea initiala. Euromagnet SRL va considera ca produsele nu au fost manevrate cu grija daca acestea au fost utilizate in orice mod dincolo de ceea ce este considerat rezonabil. Consumatorul ar putea fi nevoit sa compenseze eventuala pierdere din valoare a produselor rezultata in urma manevrarii necorespunzatoare de catre acesta.

  3.3  Responsabilitatea ambalarii adecvate a produselor astfel incat sa fie protejate la transport revine consumatorului. Eventuala pierdere din valoare a produselor rezultata in urma ambalarii necorespunzatoare va fi compensata de consumator.

  3.4  Taxa pentru transportul coletului prin Posta Romana sau firme de curierat spre sediul Euromagnet SRL va fi suportat de catre consumator. Euromagnet SRL are obligatia ca in termen de 30 de zile de la primirea produselor retur sa ramburseze contravaloarea acestora prin transferul contravalorii produselor in contul bancar al persoanei fizice.

  3.5  Euromagnet SRL are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile consumatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre consumator, in conditiile legislatiei.


Articolul 4. Colete refuzate de consumator

  4.1  In cazul coletelor neridicate de consumator si returnate de  firmele de curierat, Euromagnet SRL isi rezerva dreptul de a refuza comenzile viitoare ale consumatorului sau sa le accepte doar cu conditia achitarii in avans a contravalorii produselor comandate si a taxelor de livrare.


Articolul 5. Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Industriale

  5.1  Euromagnet SRL se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Euromagnet SRL sau a unor terti care au autorizat Euromagnet SRL sa le utilizeze.

  5.2  Modelele produselor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

  5.3  Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor de produse care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei utilizari strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

  5.4  Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia Euromagnet SRL este strict interzisa si constituie infractiune de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Articolul 6. Informaţii despre produse şi servicii

  6.1  Aceste pagini constituie o prezentare generala a porftofoliului de produse si servicii ale Euromagnet SRL.

  6.2  Euromagnet SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Euromagnet SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

  6.3  Euromagnet SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la preturi, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la aparitia unor noi produse.


Articolul 7. Limitarea responsabilităţii

  7.1  Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Euromagnet SRL, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

  7.2  Informatiile asupra produselor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Euromagnet SRL, de filialele sale sau de membrii retelei sale.

  7.3  Euromagnet SRL nu poate fi responabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al utilizarii produselor dupa livrare.

  7.4  Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

  7.5  Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


Articolul 8. Pret derizoriu sau caracteristici eronate

  8.1  Euromagnet SRL face toate eforturile de a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi si/sau caracteristici sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Euromagnet SRL are dreptul sa anuleze comanda cumparatorului. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate, Euromagnet SRL va depune toate eforturile in vederea livrarii catre cumparator a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate in site la momentul plasarii comenzii. Daca cumparatorul nu este de acord cu produsele propuse, Euromagnet SRL are dreptul sa anuleze comanda cumparatorului.


Articolul 9. Drept aplicabil

  9.1  Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.


Articolul 10. Actualizarea condiţiilor generale

  10.1  Euromagnet SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Termenii si Conditiile generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii si Conditiile in vigoare.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies.